New Look Tree House.jpg

New Look,
Back of House

A recently completed project to transform the colleague workspace for New Look stores.

 The brief was to ensure the space said we value and care for our most important asset. To provide the tools and stimulus to inspire, motivate and improve personal performance. Smart thinking was paramount due to limited budgets and the early signs have proven the impact of the new environment and communications, by bringing the brand to life, has resulted in some extremely rewarding feedback. A new found pride, excitement and connection to the New Look brand has been unearthed…..a real success story!  

“Against extremely tight time deadlines and budgets, Exience have done a simply fantastic creative and strategic job. The colleagues seem to be walking with a spring in their step. Great to see”

M.Axon – Retail Director

New Look

New%20Look%20Tree%20House%20Seating_edit
New Look Lobby
New%20Look%20Office_edited
New Look Toilets.jpg
New Look_Notice Board.jpg